FACILITY ÉS PROPERTY MANAGEMENT

FACILITY ÉS PROPERTY MANAGEMENT

A Facility management szolgáltatásai és eljárásai lehetővé teszik, hogy Ön a saját vállalkozására összpontosítson. A FM feladata a teljeskörű és hatékony műszaki szolgáltatás nyújtása lesz, kisérőtevékenységek biztosításával.

HATÉKONYSÁG ÉS MEGTAKARÍTÁSOKElvégezzük az ingatlanok és technológiák elemzését és javaslatot teszünk az üzemelési költségek csökkentésére és hatékony felhasználására.

Megtervezzük az üzemeltetést és átvesszük az ezzel járó felelősséget, figyelembe véve, az üzemeltetés gazdaságosságát, biztonságát, tűzvédelmét, felülvizsgálatokat, a takarítás módját és az épületek teljes karbantartását, oly módon, hogy Ön és a munkavállalók csupán a munkájukra és a nyereségre összpontosíthassanak.

ASSET MANAGEMENT

Az FM szakterület professzionális szoftver megoldásai lefedik a társaság összes gazdasági tevékenységét, folyamatait és nyilvántartásait. A záró reporting rendszerint alapadatként használható fel a vagyongazdálkodás hatékonyságának a kiértékelésénél. Az ezt követő elemzések, ajánlások és intézkedések segítségével jobb eredményeket biztosíthat, ezáltal a tulajdonos felé fennálló kötelezettségeket is pozitívan alakíthatja.

Grafikai multimediális adatokkal végzett munka
Használja a különböző feliratokat és megjegyzéseket
Bázis a hatékony tulajdonkezeléshez
Költségmegfigyelés a meghatározott területeken
Törvény által előírt kötelezettségek kezelése és felülvizsgálatok
Karbantartási és felújítási költségek megtakarítása

ÉPÜLETEK KEZELÉSE, KARBANTARTÁSA ÉS ÜZEMELTETÉSEAktív módon biztosítjuk az épület gondmentes működését és a gyártással és üzemeléssel összefüggő egyéb folyamatokat. A reánk bízott eszközökkel úgy dolgozunk, hogy lakástulajdonosok és bérlők jól érezzék magukat az épületben és az épület fejlődjön. Biztosítjuk az épület adminisztrációját, kezeljük a technológia üzemeltetésére szolgáló szoftvert és időben reagálunk a jogszabályokra és elvégezzük a szükséges felülvizsgálatokat. Reportokat készítünk és javaslatot teszünk a hatékony üzemeltetéshez szükséges beruházások elvégzésére. Biztonságos környezetet alakítunk ki, a veszteségek csökkentésére irányuló megelőző intézkedések alkalmazásával. Az elvégzett munka pozitív hatását a bérlő már első alkalommal látni fogja. A társaságunk tevékenysége mindig látható eredményekkel jár.A technológiai berendezések üzemeltetése, karbantartása és szervizelése – biztonsági audit és projekt (fűtés, szellőztetés, klimatizáció, hűtés, gáz- és vízvezetékek, csatornázás, központi porszívók, liftek, stb.)

Távmonitorozás, hibamentesítés, hibamegelőzés (mérés és szabályozás, elektromos hálózatok, bioztonságtechnika, vezérlőberendezések az összes műszaki berendezéshez, villámhárítók, telefonhálózat, Tv-hálózatok, számítógépes hálózatok, világítás, stb.).

Garanciális és garancián túli szerviz - az ügyfél képviselete harmadik személlyel való tárgyaláson.

Szolgáltatások vészhelyzet esetén - további anyagi károk keletkezésének megakadályozása vészhelyzet esetén

Felülvizsgálatok, technológiai vizsgálatok, tűzvédelmi és munkabiztonsági vizsgálatok - felülvizsgálatok biztosítása az érvényes jogszabályoknak és szabványoknak megfelelően

TAKARÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK

Kiváló első benyomást alakítunk ki a társaságról - mindenhol biztosítjuk a tisztaságot és részletekre is ügyelünk Modern és környezetbarát technológiát alkalmazunk és a takarítást a gyártási folyamatokat és az épület üzemelési idejét figyelembe véve végezzük. Takarítás épületen belül és kívül

Az épületek belső felületeinek kitakarítása
Területek és zöldterületek karbantartása és kitakarítása
Rendszeres takarítás és higiéniai eszközök pótlása
Ruha, ágynemű mosás, tisztítás és javítás
Hulladékelszállítás és kezelés
Fertőtlenítés és kártevőmentesítés
Épülethomlokzatok tisztítása, ablakmosás

TŰZVÉDELEM

A kijelölt berendezések megelőző jellegű ellenőrzése, tervezése, szállítása és beszerelése
Elektromos tűzjelző berendezések (EPS) felülvizsgálata és javítása
Javaslat helyiségek tűzjelző berendezésekkel történő felszerelésére
A munkavállalók oktatása és szakmai felkészítése, tűzvédelmi és munkahelyi balesetvédelmi oktatások
Tűzvédelmi és munkahelyi balesetvédelmi dokumentáció vezetése

ENERGIAMENEDZSMENT

Rendszeresen felügyeljük az energiafelhasználást Tudjuk, hogy a megtakarítások nagyon sokat jelentenek, és éppen az energia menedzsment segítségével fedezhetők fel jelentős tartalékok. Az energiaköltségeket energetikai audit, gondos karbantartás, szállítók versenytárgyaláson történő kiválasztása segítségével, illetve egyéb megoldásokkal tudjuk csökkenteni.